24 februari : On Tour bij iNto interieurarchitectuur

Goedemorgen,

 

Op vrijdag 24 februari worden we verwacht bij Nele Vanwinge.

Ziij stelt zich zelf graag even aan jullie voor:

Goeiemorgen Limburgse ondernemers,

Van harte nodig ik jullie uit om kennis te maken met iNto interieurarchitectuur.

Met name; wie is het gezicht achter dit interieurkantoor, wat zijn de taken van een interieurarchitect en waar staat iNto voor?

Over dat laatste kan ik al verklappen dat ik vooral praktische oplossingen aanbied voor verbouwingen en interieur inrichtingen. Verder ben ik gespecialiseerd in het ontzorgen van mijn klanten en maak ik zoveel mogelijk gebruik van duurzame en ecologische materialen.

Aangezien een bureautafel met computer en dossiers weinig aan de verbeelding overlaat, neem ik jullie -On Tour- naar een nieuwbouwproject, een houtskeletbouw dat in de afwerkingsfase zit. Het is een project dat het verhaal van iNto volledig weerspiegelt.

Graag verwelkom ik jullie op 24 februari in de Korenbloemstraat 10 te 3580 Beringen.

Ook hier wordt parkeren, puzzelen. Er kan geparkeerd worden op de oprit van de nieuwbouw, op de parking van mijn kantoor op huisnummer 12 en de overige auto’s dienen zich te verdelen langs de straat.

Tot binnenkort!

Groeten,

Nele

 

Je kan altijd al eens een kijkje nemen op haar website.

Vermits de ruimte beperkt is, kunnen er max. 16 ondernemers deelnemen. Als dit aantal bereikt is, wordt er een wachtlijst aangelegd.
Daarom zou ik degenen die ingeschreven zijn en last minute toch niet kunnen komen, dit asap te laten weten, zodat mensen op de wachtlijst alsnog kunnen deelnemen.

Inschrijven zoals steeds op onze twikilist

Fijne werkweek

Leen Breemans