Genoeg is genoeg en voor mij is het genoeg geweest.

Voor mij, niet voor Goeiemorgen Limburg.

10 jaar van organiseren van netwerkevents onder de naam “Open Coffee” en “Goeiemorgen Limburg”, 10 jaar van veel plezier, veel contacten, veel gesprekken met veel geweldig toffe mensen.
10 jaar van contacten leggen, afspraken maken, locaties zoeken, communicatie met de leden en met de gastheren en vrouwen van de vele locaties, allemaal met heel veel plezier.

Maar het moet een keer stoppen en die keer is NU.

De redenen ? ik ben al een tijdje gepensioneerd, en wil mijn tijd eigenlijk voornamelijk besteden aan mijn grootste passie, de fotografie. De fut en het enthousiasme zijn er bij mij ook een beetje uit.
Ik wil heel graag nog gaan netwerken, zeker met de groep die ik de afgelopen 10 jaar heb leren kennen. Maar ik wil dat graag doen als “gast” niet meer als “organisator”.

Dat organiseren laat ik vanaf nu met plezier en vertrouwen over aan Leen Breemans.
Leen heeft het enthousiasme dat ik bij mezelf al een tijdje mis dus dat gaat helemaal goed komen.
Hoe, waar en wanneer ze dat gaat doen laat Leen jullie in de komende weken zelf weten.

Het enig wat nu vaststaat is de eerstvolgende “on Tour” bij Annick Joris op 20 mei, in Schaffen. De detail volgen nog.

Ik wil ook nog iedereen bedanken die de afgelopen jaren met ideeën en voorstellen is gekomen en positieve kritiek waar dat nodig was.
Vooral dank aan Geert Conard die mij veel jaren heeft bijgestaan en mijn netwerkhand heeft vastgehouden als ik dreigde in de fout te gaan en die altijd een prettige sparringpartner was om ideeën en organisaties mee te bespreken.

Voor de Corona crisis was onze linkedin groep 600 mensen groot waarvan ik veruit het grootste gedeelte ooit persoonlijk heb leren kennen. Op dit moment zitten we op ruim 1100 leden. Van die laatste 500 ken ik er persoonlijk heel weinig maar ook die zijn zonder uitzondering een aanwinst voor de groep.

Het verhaal is lang genoeg dus ik ga afsluiten.

Het was en is nog steeds, een ongelofelijk genoegen om jullie te leren kennen en ik hoop nog heel veel van jullie in de komende tijd terug te zien op de meetings.

Heel graag tot binnenkort en vooral heel veel succes Leen.

Bert Oerlemans.