Het moest ooit gebeuren dus doen we het nu.

Beste Vrienden van Goeiemorgen Limburg,

We gaan het roer omgooien, ons aanpassen, veranderen en, als alles goed gaat, verbeteren.
De afgelopen jaren is herhaaldelijk het verzoek uit de groep gekomen om “dingen” te doen, “iets” te organiseren, “interessante” mensen uit te nodigen,…….
Allemaal met de beste bedoelingen en de meeste tips waren en zijn ook heel waardevol.

Dus, we gaan het doen.
Vanaf januari 2022 gaat alles anders zijn.
We hebben een locatie gevonden met heel veel mogelijkheden : horeca faciliteiten, koffie, thee, fruitsap, water en koffiekoeken, beamers en schermen en verschillende zalen voor verschillende events, van klein tot groot.
Daar gaan we één keer in de maand, elke 2e vrijdag zijn, elke maand behalve januari en augustus (blijven er dus 10 over).
Enkele gastsprekers liggen al vast maar daar laten we ons nog niet over uit.
Daarnaast gaan we één keer per maand (10 maanden) “On Tour”. Het idee kennen jullie al, telkens bij een interessant gastbedrijf en we proberen voor ieder wat wils te regelen.
De eerste ligt al vast, de 4e vrijdag van februari bij LEXUS in Hasselt.
Maar, in tegenstelling tot wat we de afgelopen 10 jaar gedaan hebben, kan dit allemaal niet “gratis”. We moeten daarvoor aan jullie een kleine bijdrage vragen. Die bijdrage is beperkt tot 15 euro per event. Niet per event te betalen maar een heel jaar vooruit.
We moeten immers een jaarcontract afsluiten met de vaste locatie en vaste afspraken maken met enkele gastsprekers. Dat kunnen we pas doen als we een budget hebben.
Eerst afspraken maken en dan pas geld gaan zoeken gaan we niet doen.
Dus vragen we aan degenen die mee willen doen een vast bedrag van 300 euro exclusief BTW per jaar, te voldoen de eerste maand van het jaar. Jullie krijgen hiervoor een factuur.
Voor degenen die echt geïnteresseerd zijn stellen we de hele zaak nog eens voor op
vrijdag 5 november bij C-mine Crib in Genk. Vermits de ruimte daar beperkt is en er bijgevolg niet onbeperkt mensen binnen kunnen, vragen we jullie om op voorhand in te schrijven en dat kan heel eenvoudig door te klikken op
http://twikilist.com/GoeiemorgenLimburgnovember
Als het volzet is stoppen de inschrijvingen. Dus wacht niet te lang met je zelf in te schrijven.
Groetjes
Bert Oerlemans en Leen Breemans