We hebben het niet gehaald; helaas maar we zijn er nog.

Het heeft niet mogen zijn. We mochten in januari niet terug opstarten. Ongeacht de mogelijke komende versoepelingen lijkt het me niet zinvol en veilig om voor september weer met een “grote” groep bij elkaar te gaan staan in eender welke locatie.
Dus rekenen we er een beetje op dat we vanaf september wel weer in gang kunnen schieten. Alles wijst er ook op dat we tegen die tijd over de 1.000 leden zitten. Op dit moment hebben we er bijna 960, dus dat gaat de goede kant op.
Heel voorzichtig durf ik wel te vermoeden dat ons dat tot de grootste onafhankelijke “netwerkclub” van Vlaanderen maakt.

Er gaat wel iets veranderen, niet iedereen gaat dit leuk vinden maar we gaan niet terug naar Hasselt bij Coworkspace. De inspanningen van Sandro Mastronardi die helemaal belangeloos al die tijd voor ons klaar heeft gestaan met koffie, koffiebroodjes en de welgesmaakte thee van Jurgen Vermeulen worden heel erg gewaardeerd en we kunnen hun daar niet genoeg voor bedanken.

Maar, het lijkt dat 3 keer per maand een beetje teveel van het goede is. Aangezien we meer “on tours” willen doen vanwege de afwisseling en om het concept in leven te houden moeten we een keus maken en dat hebben we ook gedaan.

We blijven bij onze maandelijkse meetings bij C-mine crib, elke 2e vrijdag van de maand, deels vanwege de “uitwijk” mogelijkheden naar andere zalen en faciliteiten als we eens iets anders willen doen zoals gastsprekers, lezingen, workshops,…….. daar wordt nog over nagedacht. Deels vanwege de parkeermogelijkheden.

Daarnaast proberen we elke maand een “on tour” te organiseren. Een paar interessante bedrijven hebben al toegezegd. Wie en wanneer dat laten we zeker ruim op tijd weten.

Dus, als alles goed gaat dan “doen” we het dit jaar nog 6 keer; 3 keer bij C-mine Crib en 3 keer “op lokatie”.

Zet de 10e sept alvast maar in jullie agenda.

Heeeeel graag tot dan.

Bert Oerlemans