De agenda voor dit jaar zit VOL

De vaste plaatsen C-mine Crib in Genk en Co-Workspace in Hasselt gaan gewoon door maar daarnaast hebben we ook elke maand, van september tot en met december een “On Tour”; in september zelfs 2.

6 september zijn we te gast, voor de 2e keer bij PRESQUE in Hasselt. We waren er al eens en toen was het een groot succes, maar nu zijn we uitgenodigd op de nieuwe locatie.

20 september worden we verwacht bij BIKE VALLEY in Paal-Beringen. We gaan alles leren over fietsen en een blik werken in een unieke windtunnel (jawel voor wielrenners)

4 oktober is niet alleen autoliefhebbers dag maar ook zeer interessant voor iedereen die alles wil weten over hybrides, de voor en de nadelen en de financiƫle consequenties. Daarvoor kunnen we nergens beter terecht dan bij pionier LEXUS in Hasselt.

15 november stappen we even af van onze standaard koffie en laten we ons extra verwennen met koffies van koffiebranderij JEANNE GENNAR in Hasselt

6 december zijn we voor de 2e keer te gast bij SMART OFFICES in Dilsen Lanklaar. Ee beetje uit de richting maar misschien juist daarom interessant. Degenen die incidenteel of voor langere tijd een werkplek of een kantoor nodig hebben aan “de maaskant” vinden daar misschien een oplossing. Daarnaast hebben we de kans om wat te netwerken met mensen die we niet elke maand zien.