10 februari : startmeeting op onze nieuwe vaste locatie bij VP+ in Hasselt

Goedemiddag,

na onze geslaagde On Tour van vorige vrijdag bij Healthy Pearl, mag ik jullie vandaag met trots aankondigen dat we vanaf februari naast de on Tour’s ook weer terug een vaste locatie hebben.  Dit zal doorgaan op de 2e vrijdag van de maand.

Sofie Becks zal ons hosten in de Mangerie van VP+, Roeselstraat 5/7 in Hasselt.

Dit heeft zij te vertellen over hun bedrijf :

VP+ ondersteunt reeds 33 jaar zelfstandig thuisverpleegkundigen en zorgkundigen in alle facetten van hun job.

Wij helpen beginnende zelfstandig thuisverpleegkundigen en zorgkundigen opstarten. Daarnaast ondersteunen wij hen en zorgkundigen met al hun administratie: hun tarifering, verpleegdossier maar ook hun boekhouding. Wij geven bijscholingen en workshops en wij verdelen alle materialen die zij en hun patiënten nodig hebben.

Buiten alle ‘medische materialen ’zoals bloeddrukmeters, incontinentiemateriaal, wondzorgmateriaal, steunkousen, hulpmiddelen voor in huis, enz. verdelen wij ook verzorgingsproducten, etherische olie (en verstuivers), alles voor moeder en baby en gezonde voeding.

Ook voor het huren van een ziekenhuisbed, krukken, rolstoel, kan je bij ons terecht.ht: 400;”>

Ons bedrijf is geleden in Kuringen (Hasselt) neem alvast eens een kijkje op onze website www.vpplus.be of onze webshop www.vp-shop.be.

 

Wij mogen gebruik maken van hun Mangerie, een heel toffe ruimte, zoals je op de foto’s kan zien.

Mag ik je vragen om voorlopig ook voor deze vaste locatie nog in te schrijven via onze twikilist, zodat we ongeveer weten hoeveel gasten we mogen verwachten.

We houden het startuur van 8u30 aan.

 

Fijne Werkweek en tot dan.

Leen Breemans