Toch een paar regeltjes.

We worden door de omstandigheden een beetje gedwongen.

Zes jaar lang hebben we getracht om netwerkevents te organiseren zonder regeltjes en zonder één of andere structuur. Helaas waren er af en toe toch wat misverstanden die we waarschijnlijk hadden kunnen voorkomen als we wel regeltjes gehad hadden.
Om die reden willen we het met Goeiemorgen Limburg beter doen. Enkele eenvoudige regels die het leven aangenamer maken voor alle bezoekers. Ons basisidee blijft uiteraard behouden : laagdrempelige netwerkevents zonder verplichtingen, zonder financiële inspanningen of bijdragen.

1. Voor wie organiseren wij de netwerkevents van Goeiemorgen Limburg ?
– Starters
– Freelancers
– Zelfstandige ondernemers
– Managers, bedrijfsleiders en eigenaars van KMO’s
– Kaderleden en vertegenwoordigers van bedrijven (KMO’s of groter)
– ……..

2. Voor wie organiseren wij de netwerkevents van Goeiemorgen Limburg NIET ?

– Werkzoekenden; we zijn immers geen VDAB of RVA
– Arbeiders of bedienden, tenzij ze door een bedrijf afgevaardigd zijn
– Directe verkopers van telefoonabonnementen of energiecontracten.
– Rekruteerders van MLM organisaties
– Rekruteerders van andere businessclubs en netwerkevents.

3. Een Goeiemorgen Limburg bijeenkomst “overvallen” met aanbiedingen van telefoonmaatschappijen of energieleveranciers is “not done” en gaan we ook niet toestaan. Laat je brochures en folders met aanbiedingen dus liever in de auto liggen.

4. Op een netwerkbijeenkomst reclame maken of rekruteren voor een ander netwerk is niet netjes en dat zullen we ook niet toestaan.

We kunnen niet alles indekken of in regeltjes gieten en we rekenen op jullie gezond verstand.
Een eeuwenoud gezegde luidt: “doe niet met anderen wat je zelf ook niet graag met jou gedaan wil hebben.” Of iets dergelijks. Dus behandel elkaar met respect dan krijg je dat ook terug.
We staan altijd open voor commentaren en tips. Dus, praat met ons als er iets op je lever ligt (als dat tenminste iets met Goeiemorgen Limburg te maken heeft ☺). Blijf zeker niet weg als er iets niet strookt met je verwachtingen of als je je niet goed of correct behandeld voelt, door wie dan ook. Aan de dingen die we niet weten kunnen we absoluut niets doen. En we kunnen ook niet alles altijd goed inschatten.

Bert Oerlemans, Geert Conard